Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
Voor het vervaardigen van de koekjesbodems of toevoegingen aan desserts, zonder te hoeven snijden en zonder productverlies
De flexibele vorm van Flexipan® is een combinatie van glasvezel en siliconen die de vorm stevigheid en lange levensduur geeft, i
c
m
de uitzonderlijke anti-aanbakeigenschappen, zonder invetten
Geschikt voor zowel hartige als zoete bereidingen
De bereiding van complete platen bespaart u waardevolle tijd
Afhankelijk van de producten, kunnen deze 2000 tot 3000 maal worden gebruikt voordat u de eerste tekenen van aanbakken zult opmerken
Verschillende maten beschikbaar: Banketbakkersformaat 600 x 400 mm Banketbakkersformaat 400 x 300 mm Gastronorm-formaat GN ½ (325 x 265 mm) Adviezen: niet vouwen, omgekeerd bewaren op rooster of platen
Plaats de mat op een geperforeerde plaat of op een rooster voor eventuele bewerkingen
Wassen met een niet-schurende spons
Gebruik een PH-neutraal (pH=7) reinigingsmiddel
In een oven drogen op 100 °C gedurende 10 min
verpakt per 1,00 PCE
gem. levertijd 3 werkdagen
Uitgebreide informatie en specificaties
Specificaties
Breedte
400 mm
Lengte
600 mm
Materiaal
Glasweefsel
Recyclebare verpakking
Ja - 100%
Technische gegevens
Vormen met diameter: 125 mm en hoogte: 16 mm
Type
Rond
Details
Rond vorm Flexipan, Type: Rond, Lengte: 600 mm, Recyclebare verpakking: Ja - 100%, Breedte: 400 mm