Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
De flexibele vorm van Flexipan® beschikt over uitzonderlijke anti-aanbakeigenschappen, hoeft niet te worden ingevet en bestaat uit een combinatie van glasvezel en siliconen wat stevigheid en lange levensduur biedt
Geschikt voor zowel hartige als zoete bereidingen
De bereiding van complete platen bespaart u waardevolle tijd
Afhankelijk van de producten, kunnen deze 2000 tot 3000 maal worden gebruikt voordat u de eerste tekenen van aanbakken zult opmerken
Verschillende maten beschikbaar: Banketbakkersformaat 600 x 400 mm, Banketbakkersformaat 400 x 300 mm, Gastronorm-formaat GN ½ (325 x 265 mm)
Adviezen: niet vouwen, hoeft niet te worden ingevet, omgekeerd bewaren op rooster of platen
Plaats de mat op een geperforeerde plaat of op een rooster voor eventuele bewerkingen
Wassen met een niet-schurende spons
Gebruik een PH-neutraal (pH=7) reinigingsmiddel
In een oven drogen op 100 °C gedurende 10 min
verpakt per 1,00 PCE
gem. levertijd 4 werkdagen
Uitgebreide informatie en specificaties
Specificaties
Breedte
35 mm
Lengte
52 mm
Materiaal
Silicone
Recyclebare verpakking
Ja - 100%
Type
Flexipan
Details
Mini-madeleine uit restauratief Flexipan, Type: Flexipan, Lengte: 52 mm, Materiaal: Silicone, Recyclebare verpakking: Ja - 100%, Breedte: 35 mm