Zoeken
Zoeken

Mini-madeleine uit restauratief Flexipan

Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
  • De flexibele vorm van Flexipan® beschikt over uitzonderlijke anti-aanbakeigenschappen, hoeft niet te worden ingevet en bestaat uit een combinatie van glasvezel en siliconen wat stevigheid en lange levensduur biedt
  • Geschikt voor zowel hartige als zoete bereidingen
  • De bereiding van complete platen bespaart u waardevolle tijd
  • Afhankelijk van de producten, kunnen deze 2000 tot 3000 maal worden gebruikt voordat u de eerste tekenen van aanbakken zult opmerken
  • Verschillende maten beschikbaar: Banketbakkersformaat 600 x 400 mm, Banketbakkersformaat 400 x 300 mm, Gastronorm-formaat GN ½ (325 x 265 mm)
  • Adviezen: niet vouwen, hoeft niet te worden ingevet, omgekeerd bewaren op rooster of platen
  • Plaats de mat op een geperforeerde plaat of op een rooster voor eventuele bewerkingen
  • Wassen met een niet-schurende spons
  • Gebruik een PH-neutraal (pH=7) reinigingsmiddel
  • In een oven drogen op 100 °C gedurende 10 min


verpakt per 1,00 PCE

gem. levertijd 4 werkdagen

Uitgebreide informatie en specificaties

Specificaties

Breedte
35 mm
Lengte
52 mm
Materiaal
Silicone
Recyclebare verpakking
Ja - 100%
Type
Flexipan

Details

Mini-madeleine uit restauratief Flexipan, Type: Flexipan, Lengte: 52 mm, Materiaal: Silicone, Recyclebare verpakking: Ja - 100%, Breedte: 35 mm