Zoeken
Zoeken

Tempereermachine CHOCO 22 T

Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
  • Met de tempereermachine Choco 22 T, kan de chocolade worden ingesteld zonder bewerkingen: Laat de deklaag smelten bij 50 °C (45° voor een deklaag op basis van melk), afkoelen tot 25/27° dan weer de temperatuur laten stijgen en stabiliseren op 30/32 °C (28°C voor een deklaag op basis van melk) zonder de bakken te verplaatsen en zonder de chocolade uit de tempereermachine te halen
  • Automatisch vulling met water met elektronisch controle van het niveau door elektromagnetisch klep
  • Frame en waterbak van rvs
  • Het is mogelijk om een sonde (optie) rechtstreeks op de machine aan te sluiten en de temperatuur van de chocolade in de plaats van de richttemperatuur weer te geven
  • Inhoud: 20 kg
  • Bak GN 1/1, D 150 mm, 20 L met handgrepen en deksel van rvs
  • Elektronisch temperatuurregeling via thermostaat 25° tot 60 °C
  • Vermogen 1800W, 240 volt enkelfasig
  • 50 Hz
  • Denk aan de watertoevoer (koppeling 20/27 of 3/4) en aftappen
  • bedieningspaneel van gehard glas
  • Tiptoetsen
  • Precisie 0
  • 5 °C


verpakt per 1,00 PCE

gem. levertijd 4 werkdagen

Uitgebreide informatie en specificaties

Specificaties

Recyclebare verpakking
Ja - 100%

Details

Tempereermachine CHOCO 22 T, Recyclebare verpakking: Ja - 100%