Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
Met de tempereermachine Choco 22 T, kan de chocolade worden ingesteld zonder bewerkingen: Laat de deklaag smelten bij 50 °C (45° voor een deklaag op basis van melk), afkoelen tot 25/27° dan weer de temperatuur laten stijgen en stabiliseren op 30/32 °C (28°C voor een deklaag op basis van melk) zonder de bakken te verplaatsen en zonder de chocolade uit de tempereermachine te halen
Automatisch vulling met water met elektronisch controle van het niveau door elektromagnetisch klep
Frame en waterbak van rvs
Het is mogelijk om een sonde (optie) rechtstreeks op de machine aan te sluiten en de temperatuur van de chocolade in de plaats van de richttemperatuur weer te geven
Inhoud: 20 kg
Bak GN 1/1, D 150 mm, 20 L met handgrepen en deksel van rvs
Elektronisch temperatuurregeling via thermostaat 25° tot 60 °C
Vermogen 1800W, 240 volt enkelfasig
50 Hz
Denk aan de watertoevoer (koppeling 20/27 of 3/4) en aftappen
bedieningspaneel van gehard glas
Tiptoetsen
Precisie 0
5 °C
verpakt per 1,00 PCE
gem. levertijd 4 werkdagen
Uitgebreide informatie en specificaties
Specificaties
Recyclebare verpakking
Ja - 100%
Details
Tempereermachine CHOCO 22 T, Recyclebare verpakking: Ja - 100%