Tempereermachine CHOCO 22 T
- Met de tempereermachine Choco 22 T, kan de chocolade worden ingesteld zonder bewerkingen: Laat de deklaag smelten bij 50 °C (45° voor een deklaag op basis van melk), afkoelen tot 25/27° dan weer de temperatuur laten stijgen en stabiliseren op 30/32 °C (28°C voor een deklaag op basis van melk) zonder de bakken te verplaatsen en zonder de chocolade uit de tempereermachine te halen
- Automatisch vulling met water met elektronisch controle van het niveau door elektromagnetisch klep
- Frame en waterbak van rvs
- Het is mogelijk om een sonde (optie) rechtstreeks op de machine aan te sluiten en de temperatuur van de chocolade in de plaats van de richttemperatuur weer te geven
- Inhoud: 20 kg
- Bak GN 1/1, D 150 mm, 20 L met handgrepen en deksel van rvs
- Elektronisch temperatuurregeling via thermostaat 25° tot 60 °C
- Vermogen 1800W, 240 volt enkelfasig
- 50 Hz
- Denk aan de watertoevoer (koppeling 20/27 of 3/4) en aftappen
- bedieningspaneel van gehard glas
- Tiptoetsen
- Precisie 0
- 5 °C
verpakt per 1,00 PCE
gem. levertijd 4 werkdagen
Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.