Zoeken
Zoeken

Grill, taartvormen en keukenaccessoires

Aantal resultaten 1081
Sorteer op
  • Bakplaat voor madeleine Exopan®
    Bakplaat voor madeleine Exopan®
    • Bakvormen Exopan®: dun staal gelamineerd met een anti-aanbaklaag aan de binnenzijde en een beschermende lak aan de buitenzijde
    • Ideaal voor het bakken van deeg, EXOPAN’® combineert de bakkwaliteit van vertind ijzer met het gebruiksgemak van de anti-aanbaklaag
    • De geringe dikte van het staal zorg voor een betere kleuring van producten
    • Reinigbaar door aan de binnen- en buitenzijde af te nemen
    • Dit materiaal moet droog blijven (vaatwasser, koelkast, …) Te gebruiken zonder invetten
    • Onze hardstalen platen vertonen ongelofelijk strakke vormen die gewaardeerd wordt door specialisten
    • Met het snelbakken van madeleines op EXOPAN-platen kunt u goed gebruinde en tegelijk malse producten krijgen
    • Niet geschikt voor vaatwassers
    verpakt per 1,00 PCE gem. levertijd 3 werkdagen
    Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
  • Dienplaat rvs
    Dienplaat rvs
    • Dienplaat rvs 4 afgeronde randen
    verpakt per 1,00 PCE gem. levertijd 3 werkdagen
    Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
  • Bakplaat voor stokbrood van gebosseleerd aluminium
    Bakplaat voor stokbrood van gebosseleerd aluminium
    • Speciaal ontworpen voor het bakken in een vloeroven
    • Met speciale aluminiumlegering met reliëf die voorkomt dat deeg blijft plakken en bijdraagt aan het uiterlijk van de korst
    • Het materiaal is bestand tegen aantasting door kou, hitte, hoge luchtvochtigheid, vergisting, gist en zout
    • Uitstekende warmtegeleiding
    • Zwart gelakte buitenkant, voor een betere warmteopname
    • Geschikt voor gebruik in gecontroleerde rijskamers en koelruimten met lage temperaturen
    • Eenvoudig op te bergen omdat ze gestapeld kunnen worden
    • Ze behoeven niet herbehandeld te worden, alleen regelmatig licht invetten volstaat
    • Aanbevolen voor het bakken van Weense broodbaguettes
    verpakt per 1,00 PCE gem. levertijd 3 werkdagen
    Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
  • Bakplaat voor stokbrood van gebosseleerd aluminium
    Bakplaat voor stokbrood van gebosseleerd aluminium
    • Speciaal ontworpen voor het bakken in een vloeroven
    • Met speciale aluminiumlegering met reliëf die voorkomt dat deeg blijft plakken en bijdraagt aan het uiterlijk van de korst
    • Het materiaal is bestand tegen aantasting door kou, hitte, hoge luchtvochtigheid, vergisting, gist en zout
    • Uitstekende warmtegeleiding
    • Zwart gelakte buitenkant, voor een betere warmteopname
    • Geschikt voor gebruik in gecontroleerde rijskamers en koelruimten met lage temperaturen
    • Eenvoudig op te bergen omdat ze gestapeld kunnen worden
    • Ze behoeven niet herbehandeld te worden, alleen regelmatig licht invetten volstaat
    • Aanbevolen voor het bakken van Weense broodbaguettes
    verpakt per 1,00 PCE gem. levertijd 3 werkdagen
    Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
  • Bakplaat met 15 mini-tulbandvorm
    Bakplaat met 15 mini-tulbandvorm
    • Bestaat uit afzonderlijke vormen Ø 95 mm gemonteerd op een plaat van roestvrij staal
    • Vereenvoudigt het gebruik van vormen bij het vullen en bakken
    • Afwasbaar dankzij de uitneembare vormen
    • vorm is op de plaat vast te zetten door deze 1/4 slag te draaien
    verpakt per 1,00 PCE gem. levertijd 3 werkdagen
    Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
  • Koelplaat ‘Cool Decor’
    Koelplaat ‘Cool Decor’
    • Koelplaat voor chocoladeversieringen die eenvoudig te bewerken zijn
    • Principe: de plaat van rvs bevat een eutectische vloeistof die is gekoeld tot -21 °C
    • De getempereerde chocolade wordt met een hoorn, een zakje, een driehoek of een spatel op de kookplaat uitgestald
    • De chocolade ondergaat een thermische schok door het contact met de plaat Cool Decor gekoeld
    • Zodra de chocolade is gelost, kan deze worden bewerkt
    • Resultaat: traliewerk, honingraten, krullen, verstrengelde linten van chocolade, eigen gemaakt, dus volmaakt origineel voor het omvatten of decoreren van uw desserten en uw creaties van chocolade
    • U kunt zelfs kleuren combineren tijdens het aanbrengen op de plaat
    • Tip: u kunt ook de plaat Cool Decor als koelplaat gebruiken voor het samenstellen van geglaceerde desserts
    • Formaat geschikt voor geleiders van diepvrieskasten
    • Gemaakt van roestvrij staal met glijders met antisliplaag
    verpakt per 1,00 PCE gem. levertijd 3 werkdagen
    Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
  • Bonbonsnijapparaat
    Bonbonsnijapparaat
    • Voor het snel en regelmatig snijden van chocoladebonbons, fruitgelei, marsepein, canapé’s,
    • Blok, frame en snijarm van roestvrij staal
    • Zeer snel verwisselbare arm
    • Snaren eenvoudig te monteren met spanning aan één zijde
    • Bruikbaar oppervlak: 350 x 350 mm
    • Geleverd met omdraaiplaat van rvs 400 x 380 mm en een spansleutel
    • Afmetingen: 450 x 685 mm (met 1 snijarm)
    • Alleen de voet: lengte 380 x D 605 mm
    • Voet en arm zijn afzonderlijk te bestellen afhankelijk van de wensen
    verpakt per 1,00 SET gem. levertijd 3 werkdagen
    Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
  • Rooster speciaal voor brooddeeg
    Rooster speciaal voor brooddeeg
    • Met of zonder beugel
    • Voor de gisting van brood op linnendoeken of EVOPAN®
    verpakt per 1,00 PCE gem. levertijd 3 werkdagen
    Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
  • Bakplaat Geperforeerd
    Bakplaat Geperforeerd
    • Perforaties Ø 3 mm, 4 afgeronde randen
    • Tips voor de voorbereiding voor het gebruik van de bakplaten van blauw plaatstaal: De nieuwe bakplaten moeten pas worden gebruikt na deze vooraf een voorbehandeling hebben ondergaan
    • De bakplaten moeten worden verwarmd tot een temperatuur van 100 °C om deze goed met een doek te kunnen reinigen bij een hoge temperatuur
    • Herhaal deze actie 3 keer
    • Vervolgens moeten de bakplaten worden ingevet met olie of vet van een goede kwaliteit en gedurende 2 uur worden onderworpen aan een temperatuur van 180 °C
    • Volstaat om deze nog een keer met een doek te reinigen wanneer ze uit de oven komen, en de platen daarna in te vetten
    • Vóór ieder gebruik opnieuw uitvoeren
    • Het is absoluut af te raden deze in een vochtige omgeving te bewaren (koelcellen, gistcel)
    • Het is verboden om een schuursponsje te gebruiken
    • Hiermee kunt u de toplaag van het metaal beschadigen, waarmee het zijn eigenschappen verliest
    • Het wordt afgeraden om de platen af te wassen
    verpakt per 1,00 PCE gem. levertijd 3 werkdagen
    Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
  • Bakvorm rvs voor biscuitgebak
    Bakvorm rvs voor biscuitgebak
    • Voor biscuit, flan, rijstvlaai enz
    • …, rechte randen
    • Waterdicht, gelaste hoeken
    • Rvs
    • speciaal voor koelkast
    verpakt per 1,00 PCE gem. levertijd 3 werkdagen
    Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
  • Rooster speciaal voor brooddeeg
    Rooster speciaal voor brooddeeg
    • Met of zonder beugel
    • Voor de gisting van brood op linnendoeken of EVOPAN®
    verpakt per 1,00 PCE gem. levertijd 3 werkdagen
    Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
Aantal resultaten 1081