Zoeken
Zoeken

Grill, taartvormen en keukenaccessoires

Aantal resultaten 1081
Sorteer op
  • Bakplaat Exal®
    Bakplaat Exal®
    • Geschikt voor luxe broodjes, soezendeeg, schuimgebakjes, bladerdeeg
    • Bakplaten EXAL®: Bakplaten van aluminium, voorzien van een anti-aanbaklaag, PTFE, zonder PFOA
    • De gelakte onderkant is goedgekeurd voor voedingsmiddelen
    • Maximale baktemperatuur: 250 °C
    • Deze bakplaten zijn licht en hanteerbaar (3 keer minder zwaar dan een klassieke plaat van zwart plaatstaal) roesten niet en kunnen dus worden gebruikt in koelkasten en rijskamers
    • Insmeren is niet nodig
    • Ze zijn snel terugverdiend omdat het gebruik van bakpapier in het geel niet meer nodig is, wat zorgt voor een perfecte presentatie van uw producten
    • Het is hierom aanbevolen om ze af te vegen met een droge doek na elk gebruik
    • Platen met afgeronde randen, hoogte 10 mm
    verpakt per 1,00 PCE gem. levertijd 3 werkdagen
    Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
  • Bakplaat Exal® Premium
    Bakplaat Exal® Premium
    • De bakplaten van Exal beschikken over een wafelstructuur: zorgt voor kleuring van de onderzijde van producten, verbetert het bakresultaat door de circulatie van warme lucht, Koekt minder vast en vereenvoudigt het eruit halen van producten (zoals bijvoorbeeld amandelkrullen), Is ideaal voor het bakken van diepgevroren producten
    • Bakplaten EXAL®: Bakplaten van aluminium, voorzien van een anti-aanbaklaag, PTFE, zonder PFOA
    • De gelakte onderkant is goedgekeurd voor voedingsmiddelen
    • Maximale baktemperatuur: 250 °C
    • Deze bakplaten zijn licht en hanteerbaar (3 keer minder zwaar dan een klassieke plaat van zwart plaatstaal) roesten niet en kunnen dus worden gebruikt in koelkasten en rijskamers
    • Insmeren is niet nodig
    • Ze zijn snel terugverdiend omdat het gebruik van bakpapier in het geel niet meer nodig is, wat zorgt voor een perfecte presentatie van uw producten
    • Het is hierom aanbevolen om ze af te vegen met een droge doek na elk gebruik
    • Platen met afgeronde randen, hoogte 10 mm
    verpakt per 1,00 PCE gem. levertijd 33 werkdagen
    Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
  • Kegelvormig vorm voor een croquembouche
    Kegelvormig vorm voor een croquembouche
    • Kegelvormig, voor het aanbrengen van soesjes
    • Roestvrij staal uit één stuk
    verpakt per 1,00 PCE gem. levertijd 3 werkdagen
    Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
  • Vorm voor tarte tatin/quiche Flexipan
    Vorm voor tarte tatin/quiche Flexipan
    verpakt per 1,00 PCE gem. levertijd 3 werkdagen
    Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
  • Vorm voor Vulkaan 54 vormen Flexipan
    Vorm voor Vulkaan 54 vormen Flexipan
    • De flexibele vorm van Flexipan® is een combinatie van glasvezel en siliconen die de vorm een ongeëvenaarde stevigheid en levensduur biedt, in combinatie met de uitzonderlijke anti-aanbakeigenschappen, zonder invetten
    • Geschikt voor zowel hartige als zoete bereidingen
    • De bereiding van complete platen bespaart u waardevolle tijd
    • Afhankelijk van de producten, kunnen deze 2000 tot 3000 maal worden gebruikt voordat u de eerste tekenen van aanbakken zult opmerken
    • Verschillende beschikbare groottes: banketbakkersformaat 600 x 400 mm, banketbakkersformaat 400 x 300 mm, gastronorm-formaat GN ½ (325 x 265 mm)
    • Praktische adviezen: niet vouwen, hoeft niet te worden ingevet, omgekeerd bewaren op rooster of platen
    • Onderhoud: In zeepsop laten weken en reinigen met een zachte spons
    • Voor het drogen kunt u het beste de vorm 2 tot 3 minuten op 100 °C in de oven plaatsen
    • Tip: Gebruik bij voorkeur geperforeerde aluminium platen voor bereidingen op dessertvormen van Flexipan®
    verpakt per 1,00 PCE gem. levertijd 3 werkdagen
    Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
  • Bavarois Flexipan 18 vormen
    Bavarois Flexipan 18 vormen
    • De flexibele vorm van Flexipan® is een combinatie van glasvezel en siliconen die de vorm een ongeëvenaarde stevigheid en levensduur biedt, in combinatie met de uitzonderlijke anti-aanbakeigenschappen, zonder invetten
    • Geschikt voor zowel hartige als zoete bereidingen
    • De bereiding van complete platen bespaart u waardevolle tijd
    • Afhankelijk van de producten, kunnen deze 2000 tot 3000 maal worden gebruikt voordat u de eerste tekenen van aanbakken zult opmerken
    • Verschillende beschikbare groottes: - banketbakkersformaat 600 x 400 mm, - banketbakkersformaat 400 x 300 mm, - gastronorm-formaat GN ½ (325 x 265 mm)
    • Praktische adviezen: niet vouwen, hoeft niet te worden ingevet, omgekeerd bewaren op rooster of platen
    • Onderhoud: In zeepsop laten weken en reinigen met een zachte spons
    • Voor het drogen 2 tot 3 minuten op 100 °C in de oven plaatsen
    • Gebruik bij voorkeur geperforeerde aluminium platen voor bereidingen op dessertvormen van Flexipan®
    verpakt per 1,00 PCE gem. levertijd 3 werkdagen
    Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
  • Vorm voor hartvorm Flexipan
    Vorm voor hartvorm Flexipan
    verpakt per 1,00 PCE gem. levertijd 3 werkdagen
    Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
  • Flexipan in elkaar overlopend druppel
    Flexipan in elkaar overlopend druppel
    verpakt per 1,00 PCE gem. levertijd 3 werkdagen
    Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
  • Bakplaat voor amandelkrullen rvs
    Bakplaat voor amandelkrullen rvs
    • Hiermee kunt u eenvoudiger regelmatige amandelkrulvormen maken, 6 niet-afgesloten goten van 42 mm breed
    verpakt per 1,00 PCE gem. levertijd 3 werkdagen
    Prijzen alleen zichtbaar voor geregistreerde accounts.
Aantal resultaten 1081